Besöken

Det finns hemliga kulvertar under hans villa, någon av dem har en uppgång i hans källare. Han har med åren i grova drag listat ut dragningarna, och försökt barrikadera dem men obehöriga har tagit sig in.

Fler än en gång har det hänt att när han skall besöka toaletten/duschen att någon sitter där i mörkret och tittar på honom. Ofta gör de ingenting utan avvaktar tills han är klar och släcker lampan och går ut. Nästa gång han kommer in är de borta. Han är verkligen konfunderad över dessa besök.

Senast igår satt en besökare där och blickstilla iakttog hans förehavanden på toaletten, han försökte ta det lugnt och började konversera lite lätt under toabesöket, men det var lönlöst, språkförbistring. En gång när det blev lite trångt på toaletten tog han den i handen och gick ut från huset och bort till skogen och satte den på en tuva.

Häromdagen fick besökaren sitta kvar, han gav den lite färskt vatten, släckte lampan och gick ut. När han nästan gång gick ned och tände lampan var det tomt.

Han är en djurvän så om den hemliga kulverten in i hans hus är en livlina för några av grodorna i området så må det vara hänt, han försöker inte barrikadera den mer.

Kommentarer